fbpx

Akupunktio

Kivut pois akupunktiolla? Rentoutumisen taito takaisin?

Akupunktio on vanha hoitomuoto. Aikoinaan intiaanit hoitivat vaivoja ns. moksauksella, jossa terävä puutikku kuumennettiin tulessa ja tehtiin iholle rakkula. Näin keho alkoi hoitaa kohtaa tehokkaasti ja usein poistui myös muu vaiva.

Länsimainen akupunktio on turvallista ja neulat ovat kertakäyttöisiä. Virallinen koulutus kestää kaksi vuotta ja olemme Valviran alaisia toimijoita. Akupunktio perustuu tarkkaan tutkimiseen ja havainnointiin. Akupunktio on ihmisen oman vastustuskykyä parantava hoito. Akupunktio annetaan neuloilla. Neulojen pistäminen tuntuu iholla kuin hyönteisen pisto ja useimmiten vähemmän.

Akupunktio herättää kehosi hoitamaan sinua. Kipu, särky, ylijännitys jne vievät kehon vieraaseen tilaan, missä keho ei pysty toimimaan normaalisti. Kun laitan akuneulan esim. säären akupisteeseen, niin viesti menee keskushermostoon ja siellä terveyspoliisit havaitsevat vieraan esineen kehossa ja alkavat hoitaa väylää kuntoon.

Akupunktiota käytetään: migreeni, stressi, rentoutuminen, kivut, säryt jne. Esim. migreeni, nivelkivut ja nivelrikot, tenniskyynärpää, lihasjumit, fibromyalgia-kivut, selkäkivut, kaikki kiputilat ja säryt. Akupunktio on kokonaisvaltainen hoito ja siten vaikuttaa samanaikaisesti moneen asiaan kehossasi.

Onnistunut akupunktiohoito vaatii myös sinun aktiivisuuttasi ja siten saat myös ohjeet itsehoitoon.

KENELLE AKUPUNKTIO SOPII?

Jokaiselle kipu asiakkaalle, jännittyneelle ja hermostuneelle. Akupunktio ei pahenna mitään oireita vaan tasapainottaa.

MIHIN AKUPUNTIO VAIKUTTAA?

Akupunktio herättää sinun kehosi toimimaan tasapainoisesti. Sinun kehossasi on aineita ,joita akupunktiolla saadaan tasapainottumaan. Akupunktio vaikuttaa keskushermostoon ja antaa keholle vinkin hoitaa itseään. Adrenaliinin ja morfiinin kaltaisten aineiden määrä tasapainottuu ja keho voi paremmin.

Sarjahoito tehostaa parhaiten. Yksi kerta on avaushoito ja sen jälkeen alkaa itse hoito akupunktiolla.